Mijerra = Mia helt enkelt

Mina innersta tankar, funderingar, rädslor och principer :)Om mig och mitt liv helt enkelt!

rastlös juni-morgon

Publicerad 2011-06-30 05:34:54 i Allmänt

Klockan är snart halv 6 och ännu har man inte kommit i säng... solljuset är underbart och svårt att slita sig ifrån, fåglarna sjunger utanför balkongen. vi bor ju ganska högt upp och har trädkronor precis utanför balkongräcket så d hörs som om fåglarna sitter på vår balkong och kvittrar.


(hörs till min besvikelse inte på videon :(  men men.......)

När jag nyss var ute och rökte en cigg så ser man hur d börjar röra sig där ute....folk som skyndar mot tunnelbanan och förpliktelserna för dagen..vissa kanske kommer hem efter att ha jobbat hela natten.

Ska nog försöka sova ett tag men d är svårt att få ro på något sätt. vet inte vad det beror på.

Onsdagen var en lite tuff dag med tandis och med en tandläkar-skräck inte utav denna värld så känner jag mig JÄTTEDUKTIG för ute är den elaka visdomstand som jag verkligen dragit mig för att göra något åt,,, so what om jag faktiskt svimmade när jag såg sprutan..dagens sanning!!     men det är historia nu.

Utan tandvärk och med ett glatt sinne ska jag iaf lägga mig i sängen och hoppas på att sömnen infinner sig.

Puss och kram alla därute och tack för att ni intresserar er för mitt liv och läser min blogg. blir lika förvånad varje gång folk kommenterar den när vi möts ute. Värmer i hjärtat och d känns så skönt att få dela med sig, glatt, ledsamt, roligt och tråkigt med er.

Natti natt eller kanske god morgon...


Var ett tag sedan jag skrev...

Publicerad 2011-06-25 17:35:08 i Allmänt

Ja, vad har hänt...hmmm...ganska  mycket faktiskt :)
Blev tyvärr ingen resa ner till Motala den helgen vi tänkte åka och jag jobbade faktiskt på lördagen :)

Min syster är höggravid och nu har bäbisen vänt på sig,  så att riskera att förlossningen sätter igång när man är på resa är väl inte det ultimata...ska bli så kul att få träffa lilltjejen när hon kommer.

Veckan därpå var en fullsmockad vecka...gig onsd,torsd,fred,lörd 21-01 samt ett extra event på djurgården vid sjöhistoriska museet mellan 12-18 på lördagen för MISA. Underbart kul, med cirkus cirkör på plats och mycket folk :).
Sen på söndagen så lämnade vi Lotti (vår vovvis) till André och Filippa över dagen för färd mot Motala och en snabbvisit hos storebror Thomas med familj, fru Annhelen och sönerna Milton & Beiron samt dottern Wilma.
De bor på en underbart fin plats mitt i skogen inte långt från Motala och Askersund. närmare bestämt i Ryd.
idyll i verkligheten skulle jag kalla det. De har lagt ner massa jobb på huset helt själva med hjälp från vänner kan jag tänka mig.

Där bjöds vi på mat..
förrätt: kokt kronärtskocka med flingsalt och parmesan :) MUMS!!
Varmrätt: grillad kyckling med god sås och varm potatis sallad gjord på egen skörd..
Det ni!! Det är man inte bortskämd med som 08:a  :)
Sen gick vi upp på logen där brorsan rev loss några vassa riff på guran, samtidigt som vi drack kaffe med hembakt kaffebröd till..........

hmmm.....recept tack Annhelen :)

Sen var det dags för hemfärd.........Trött som ett murmeldjur men så lycklig ändå :)
Konstigt vad det kan kännas rätt.

Blev oxå väldigt rörd och lite ledsen eftersom min bror är så lik min far på så många sätt mer än utseendemässigt....de är t.ex båda lite fåfänga :P haha

Saknaden efter pappa blir extra märkbar då och det svider i hjärtetrakten och jag önskar så att han kunde fått dela detta.
Är snart 4 !! år sedan men det känns som 6 månader.

men men........denna vecka har jag jobbat som vanligt och det var kul att se så många sångare på Druvan i torsdags.......precis lagom varv med ca 10 pers på varven :) Roligt och drag :)


Midsommarafton var helt SJUUUK på schammen........hehe inte ofta inte alla hinner sjunga minst 2 låtar...men men..så är det ibland och mycket beror väl på att NIsses var stängt eller så har vi bara västerorts
bästa karaoke och gäster helt enkelt!!

Nu är d midsommardagen och klockan är snart 18. snart dags att sätta på sig ansiktet, ta astmamedicin och gå ner till alla sångsugna,festsugna fina människor som jag har fördelen att ha i mitt arbetsliv.
Inte alla som har sådant arbete som man faktiskt längtar att gå till.

Tack alla fina gäster för att ni gör mitt jobb till världens bästa.

Och till Jerry, mamsen, syrran,brorsan (båda med familj)  ÄLSKAR ER.

Ännu en underbar vecka :)

Publicerad 2011-06-05 01:16:18 i Allmänt

Måste säga att jag haft en härlig vecka på jobbet. onsdagen var det packat i lokalen i hässelby.
Torsdagen bjöd på många välkända ansikten och massa skönsång i Jakobsberg.
Helgen likaså, då i hässelby.

Nästa helg ska jag ta lite välbehövlig semester och åka ner till Motala där min storebror bor med sin familj :) Ser såååå fram emot att träffa allihop :) jag har ju svägerska och 3 brorsbarn numera :) haha det är man inte bortskämd med :)Jag och Jerry åker redan på fredagen och sedan på lördagen kommer min fina lillasyster med min svåger Alvaro och systerson Felix ner. SYSKONTRÄFF!!

Vår vovvis börjar lära sig mer och mer hur man ska vara en duktig hund och det gör livet lättare :) haha hon har ju 3 terrier i sig så det är ingen brist på envishet där inte....men när hon inte vill göra som jag säger så brukar jag säga: Du har 3 i dig.......jag har 15 :P haha

En jättekram till dig som läser detta och tack för att du intresserar dig för lilla mig och mitt liv :)
Pöözzzzz/M

Spontan *tåg* gillar vi!!!!

Publicerad 2011-06-02 04:29:34 i Allmänt



Så här kul har vi ibland på Schamiran där jag jobbar. ÄR DET KONSTIGT ATT JAG TYCKER JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JOBB!!

Jag och Jerry försöker verkligen få det bästa karaokeföretaget i världen :P haha men iaf ett företag på vilkas spelningar alla trivs och har kul. Är såååå himla viktigt för oss. och när sedan såna här spontangrejer händer och nästan hela krogen hakar på........... ja, då blir jag och Jerry,  som faktiskt var på plats ikväll, då blir vi lyckliga!!!!

Mijerra Entertainment är vårt skötebarn och vi blir glada när ni är glada!!

Tack återigen till alla som gör mitt jobb till världens bästa!!!

Minnen.......lyckligt lottad som har så fina människor i mitt liv :)

Publicerad 2011-06-01 06:02:31 i Allmänt

Var bara tvungen att dela detta, mer finns på www.mijerra.se kolla gärna in sidan och skriv i gästboken :)

Nu är d onsdag och veckan sätter igång igen. hoppas på besök :)
Kram därute och DU!........får du möjlighet, så njut av det fina vädret med en glass eller kanske en bira på en uteservering.......Det tänker jag göra :)

Om

Min profilbild

Mia PH

En oftast glad skit som tycker livet är alldeles för kort för att hänga upp sig på sånt som inte gör livet bättre utan tvärtom. Raka rör gäller annars kan du hålla dig borta från mig, för jag har tyvärr inte tid med ditt larv :) så d så. Äntligen känner jag mig lycklig för första gången på länge och har bestämt mig för att ta upp bloggen igen. Förut var det mycket smärta men livet bjuder alltid på nya möjligheter :) så nu kör vi :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela