Mijerra = Mia helt enkelt

Mina innersta tankar, funderingar, rädslor och principer :)Om mig och mitt liv helt enkelt!

En kväll med många insikter

Publicerad 2011-10-18 23:24:39 i Allmänt

Jepp. dags att skriva av sig lite :)
Ikväll har jag haft en underbar kväll tillsammans med min man Jerry. På sista tiden har vi tjafsat ganska ofta pga av olika orsaker och det har gjort mig ledsen och tankfull....

Att rikta till sig och göra det man måste men kanske inte alltid vill...är svårt och förändrar ens tankesätt...men att inte göra det betyder att man stannar i samma liv man försöker komma bort ifrån..

en sak som jag vet är att om jag inte börjar fokusera på min älskade man så kommer han inte att finnas där länge till...bara mina tankar och han försäkrar mig att han inte kommer att försvinna..

Jag tänker iaf fokusera på att göra mitt bästa som kompanjon och partner........vad mer kan man göra??
Puss alla :)

Om

Min profilbild

Mia PH

En oftast glad skit som tycker livet är alldeles för kort för att hänga upp sig på sånt som inte gör livet bättre utan tvärtom. Raka rör gäller annars kan du hålla dig borta från mig, för jag har tyvärr inte tid med ditt larv :) så d så. Äntligen känner jag mig lycklig för första gången på länge och har bestämt mig för att ta upp bloggen igen. Förut var det mycket smärta men livet bjuder alltid på nya möjligheter :) så nu kör vi :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela